Voordelen van een “no cure no pay” incassobureau

Alle incassobureaus in onze incassocoöperatie zijn gespecialiseerd in Incasso No Cure No Pay van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

 • Tijd, want u geeft uw vorderingen uit handen aan het incassobureau
 • Geld, want uw openstaande facturen worden betaald
 • Geen risico, want uw debiteur betaald de incassokosten

Een incassobureau inschakelen via deze website bespaart u dus tijd, kosten en risico. “No Pay No Cure!”

 • 75% van de incasso opdrachten worden binnen 3 weken opgelost
 • Hoogste Incasso Slagingspercentage van Nederland!

Alle bij ons aangesloten “No Pay No Cure” incassobureaus zijn geselecteerd op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid.

Vul nu het formulier in en wij zorgen ervoor dat uw debiteur betaalt
Gratis Offerte Incassobureau

Incasso No Pay No Cure is win-win

Een openstaande factuur of een onbetaalde rekening is zeer vervelend, u heeft immers ook rekeningen die betaald moeten worden. Incasso no cure no pay de voordeligste oplossing voor:

 • 1 of meerdere openstaande vorderingen
 • Kosten worden verhaalt op uw debiteur
 • Alleen betalen indien vordering is geïncasseerd

Zoek dan niet langer en vul snel het formulier hiernaast in om 100% gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen.

U kiest zelf de scherpste offerte van het incassobureau die uw vordering(en) gaat incasseren.

Ja, nu een incassobureau inschakelen!

Direct, gratis en vrijblijvende incasso offertes op maat gemaakt.

 • Snel en simpel formulier in slechts 1 stap
 • Gegarandeerd 100% gratis en vrijblijvende offertes
 • Maak een keuze uit de scherpste incasso offertes

U hoeft niet langer te zoeken naar een geschikt incassobureau, het enige wat u nog hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen om dan de scherpste offerte te selecteren.

Waarom wachten? Uw debiteur kan morgen al een brief van uw incassobureau ontvangen!

100% Garantie op succesvolle incasso

Gratis offertes in slechts 1 stap

5 redenen om een offerte aan te vragen:

 • Gratis en vrijblijvend
 • Offertes van bedrijven uit uw regio
 • Gemakkelijk vergelijken
 • U ontvangt brochures van verschillende incassobureaus
 • Binnen 1 minuut is het formulier ingevuld

Hoe werkt het?

 • U vult uw gegevens in
 • Diverse No Cure No Pay Incassobureaus ontvangen uw aanvraag
 • Deze bedrijven maken een vrijblijvende offerte voor u
 • U ontvangt de offertes en brochures
 • U vergelijkt op uw gemak de aanbiedingen
 • U bent tot niets verplicht

Neem nu initiatief en vul het formulier in voor snelle incasso
Wij maken direct werk van uw openstaande vordering(en)!

No Cure No Pay Incassobureau

Onze incassobureaus opereren op basis van “no cure no pay”. Dit houdt in dat ons incassobureau er niet in slaagt uw geld te incasseren, dat u het incasso bureau in kwestie dan ook niet hoeft te betalen. Het incassoburo neemt genoegen met de wettelijke incasso kosten en de in rekening gebrachte kosten op uw debiteur.

Het gekozen incassobureau zal na het aannemen van uw incasso zaak aanmanende brieven naar uw schuldenaar sturen. Vaak wordt dan toch overgegaan tot betaling of er wordt een betalingsregeling getroffen. Als dit echter geen effect heeft, kan er een dagvaarding worden uitgereikt. Het incassobureau zal dan een deurwaarder of eventueel een incassoadvocaat inschakelen.

Helpdesk medewerker Incassobureau

No cure no pay betekent “geen resultaat geen rekening” met deze term wordt bedoeld dat een incassobureau slechts betaald dient te worden als zij de vordering heeft kunnen innen. Feitelijk is er bij no cure no pay sprake van een resultaat verplichting in het tegenovergestelde van een inspannings vergoeding. Vraag nu gratis offertes op maat aan.

No cure no pay betekent dat het incassobureau alleen een afgesproken percentage van de vordering verschuldigd bent als de vordering met succes geincasseerd wordt. Wordt uw vordering niet met succes geïnt, dan krijgt u ook geen rekening. No cure no pay kan een prima keuze zijn wanneer de uitkomst van een vordering of procedure onbekend is en de zaak wel eens langslepend kan worden. Vergoedingen zijn soms bij no cure no pay afspraken buitenproportioneel hoog. Vaste prijsafspraken zijn in no cure no pay incasso gevallen vaak een goed idee. De onkosten van de no cure no pay incasso zullen bij uw schuldenaar verhaald worden.

Incassobureau No Cure No Pay

Op No cure no pay basis betekent in dit geval dat de kosten van de incasso slechts betaald hoeft te worden als het incassobureau zorgt voor een betaling van de openstaande vordering. Op die manier worden de kosten van het incassobureau van de opbrengst afgetrokken, maar kunnen nooit hoger uitkomen dan de openstaande schuld. Baadt het niet, dan schaadt het ook niet, de hulp inroepen van een incassobureau op no cure no pay basis zorgt er voor dat de financiüle situatie alleen maar verbetert kan worden.

Met een incassobureau op no cure no pay basis kan er theoretisch dus alleen maar winst behaald worden. Wanneer u niets doet aan de uitblijvende rekening zal het volledig bedrag nooit betaald worden. Dit betekent dat het volledige bedrag als extra verlies moet worden bijgeschreven en dat de winst flink zal dalen. Door een incassobureau op basis van no cure no pay in te schakelen, vergroot je de kansen. Het incassobureau zal de betaling en de onkosten verhalen op uw schuldenaar en uw openstaande vordering(en) incasseren. Als deze echter de kosten niet zal betalen, kan het incassobureau de kosten niet aan U in rekening brengen.

Geen onverwachte kosten met een No Cure No Pay Incassobureau

Het incassobureau zal de incassokosten niet verhalen op de opdrachtgever als de debiteur in het geheel weigert te betalen. Hierdoor kunnen er geen onverwachte kosten ontstaan indien er voor wordt gekozen om een incasso no cure no pay basis uit handen te geven. Dit zorgt uiteraard voor een veilige gang van zaken waarin een betrekkelijk laag risico wordt gelopen.

Geef uw incasso vandaag nog uit handen aan het beste
no cure no pay incassobureau van uw keus!

Honderden tevreden klanten gingen U voor
Lees enkele berichten over hun ervaring

M. Bruinsma
Amsterdam
“Mijn debiteur heeft direct betaald nadat ik via deze website in contact kwam met een ervaren incassobureau.”
dhr S. de Jong
Nieuwegein
“Het heeft mij ontzettend veel tijd bespaart om mijn openstaande facturen betaald te krijgen. Tevens op een dusdanig proffesionele manier dat ik geen klanten ben kwijtgeraakt”
Harry V.
Dordrecht
“Als ZZP timmerman ben ik voor mijn werkzaamheden altijd weg van kantoor en heb weinig tijd om achter die openstaande facturen aan te gaan. Via deze site werdt de incasso voor mij gedaan en het kost me niks.”
Jacqueline S.
Aalsmeer
“Ik heb een goede keuze kunnen maken uit de gratis offertes en heb een daadkrachtig incassobureau gevonden die mijn openstaande rekeningen binnen 3 weken heeft kunnen incaseren”
Erik de Boer
Maastricht
“Ik had binnen 2 uur een aantal scherpe offertes ontvangen van diverse gedegen incassobureaus waar ikzelf nooit contact mee had gezocht omdat het mij te duur leek. Ik krijg nu hulp op basis van No Cure No Pay incasso, fantastisch!”
Daan Braspenning
Rotterdam
“Ik had zelf een forse betalingsachterstand opgelopen door diverse wanbetalers. Via deze website ben ik in contact gekomen met een prettig incassobureau bij mij in de buurt die nu al mijn incassozaken uit mijn handen neemt.”
Mevrouw D. Carpenter
Zwolle
“Mijn vordering werdt uiteindelijk snel betaald. Doormiddel van deze website ben ik in contact gekomen met een professioneel incassobureau. Wanbetalers kosten al genoeg en dankzij deze dienst blijft de schade binnen de perken”
Dhr. H. de Groot
Oss
“Binnen 24 uur had ik 6 offertes van incasso bedrijven bij mij in de buurt. Ik heb de beste offerte geselecteerd en het incassobureau in kwestie heeft mijn debiteur aangeshreven en ik had 3 weken later eindelijk mijn geld ontvangen.”
J. Hoekstra
Leeuwarden
“Makkelijker kan het niet en bespaart veel tijd, de scherpste offerte gekozen en het incassobureau regelde alles zeer professioneel voor mij. Mijn debiteur heeft snel betaald en is nog klant gebleven ook.”
Dhr. W. van den Berg
Middelburg
“Zeer handige website, ik kreeg binnen 1 dag 6 offertes waar ik uit kon kiezen. Het gekozen incassobureau heeft netjes mijn buitenlandse vorderingen voor mij geincasseerd”

Incassobureau Inschakelen | Incasso | Incassobureau | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links