Uw Debiteurenbeheer ons incassobureau

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn vakmensen op het gebied van gespecialiseerde incassodiensten zoals debiteurenbeheer voor UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

 • Tijd, uw debiteurenbeheer is in handen van een incassobureau
 • Geld, want uw openstaande facturen worden op tijd betaald
 • Risico, uw debiteurenbeheer is goed geregeld door specialisten

Een incassobureau inschakelen voor uw debiteurenbeheer via onze incasso coöperatie bespaart u dus tijd, kosten en risico.

 • 75% van de incasso opdrachten worden binnen 3 weken opgelost
 • Hoogste Incasso Slagingspercentage van Nederland!

Onze incassobureaus zijn geselecteerd op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid als debiteurenbeheerder.

Vul nu snel het formulier hiernaast in
en wij zorgen ervoor dat uw debiteur altijd op tijd betaalt
Gratis Offerte Incassobureau

Professioneel debiteurenbeheer nodig?

Heeft U er wel eens over nagedacht om uw debiteurenbeheer aan een goed incassobureau uit te besteden?

 • U heeft 1 of meerdere debiteuren
 • U kunt u tijd beter besteden
 • U witlt uw rekeningen op tijd betaald krijgen

Zoek dan niet langer en vul nu snel het formulier hiernaast in om 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes te ontvangen. U kiest zelf de scherpste offerte van het incassobureau die uw debiteuren voor U gaat beheren.

Ja, ik wil nu optimaal debiteurenbeheer

Gratis en vrijblijvend 6 offertes voor debiteurenbeheer op maat.

 • Snel en simpel formulier in slechts 1 stap
 • Gegarandeerd 100% gratis en vrijblijvend 6 offertes
 • Selecteer de beste offertes voor uw debiteurenbeheer

U hoeft niet langer te zoeken naar een geschikte debiteurenbeheerder, het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen om de scherpste offerte te kunnen selecteren.

Waarom wachten? Uw debiteurenbeheer kan morgen al professioneel geregeld zijn!

100% Garantie op succesvolle incasso

Gratis offertes in slechts 1 stap

5 redenen om een offerte aan te vragen:

 • Binnen 2 minuten is ons formulier ingevuld
 • Gratis en vrijblijvend
 • Altijd 6 Offertes van debiteurenbeheerders uit uw regio
 • U ontvangt brochures van verschillende incassobureaus
 • Gemakkelijk vergelijken

Hoe werkt het?

 • U vult uw gegevens zo goed mogelijk in
 • Tot 6 bedrijven in de regio ontvangen uw aanvraag
 • Deze bedrijven maken een vrijblijvende offerte voor u
 • U ontvangt de offertes eenvoudig en snel per e-mail
 • U vergelijkt op uw gemak de aanbiedingen
 • U bent nergens tot verplicht

Vul nu het formulier in voor een optimale debiteurenbeheer
Wij maken direct werk van uw openstaande vordering(en)!

Debiteurenbeheer door onze incasso coöperatie

Een lonend debiteurenbeheer betekent dat de debiteurenpost in vergelijking met de omzet zo laag mogelijk is. Dus dat betekent dat de facturen geheel en op tijd betaald worden. Een efficiĆ«nt debiteurenbeheer begint als eerst in uw bedrijf zelf met een gedegen boekhouding. Als u netjes op de factuur verzoekt om binnen 2 weken te betalen, dan is het niet verstandig om na 2 maanden te gaan kijken of er is betaald. Een optimaal debiteurenbeheer is mogelijk door uw administratie goed up to date te houden of een extern bureau zoals een gespecialiseerd bedrijf voor debiteurenbeheer in te schakelen. Hierbij kunt u denken aan onz incasso coöperatie.

Minder Debiteuren door optimaal Debiteurenbeheer

Een goed debiteurenbeheer begint al bij het aanvaarden van nieuwe debiteuren. De vraag waar u mee te maken krijgt is hoe behoud ik een goede relatie tot stand ? Een debiteur is in de eerste plaats een klant die voor omzet zorgt, omzet die u niet graag wil kwijtraken. Aan de andere kant wilt u graag dat uw klanten uw facturen op tijd betalen. U zult uw klanten daarom soms aan moeten spreken op hun betalingsgedrag.

Debiteurenbeheer is meer dan contact opnemen met langzame betalers. Het is in de eerste instantie het structureren van uw debiteuren administratie, vanaf het formuleren van de algemene leveringsvoorwaarden de betalingscondities tot het bonnetje en het invoeren van de inkomende factuurbedragen.

Helpdesk medewerker Incassobureau

Gedegen Debiteurenbeheer is een kwaliteitswaarmerk voor uw organisatie

U moet vooral niet bang zijn dat u uw klant in ongenoegen brengt door aan een betalingsverplichting te herinneren. Een klant die slecht betaald zal steeds langer wachten met betalen als u niks onderneemt. Als u klanten vriendelijk doch dwingend aan openstaande facturen herinnert, is dat een teken dat u uw onderneming strak in de teugels heeft, het is een soort kwaliteitswaarmerk voor uw bedrijf.

Herinnering sturen

Wanneer een debiteur zijn factuur te laat betaald stuurt u de desbetreffende debiteur een herinnering met de mededeling dat de uiterste betalingstermijn van de factuur in kwestie verstreken is. In die herinneringsbrief verzoekt u uw debiteur vriendelijk tot betaling. Deze eerste brief heeft het karakter van een gewone zakelijke briefwisseling met de klant, waarbij sterke formulering vermeden dient te worden, immers de factuur kan daadwerkelijk over het hoofd gezien zijn en u wilt uw klant natuurlijk niet verliezen. Volgens goed debiteurenbeheer wordt in die eerste herinnering een nieuwe betalingstermijn vermeld van 14 dagen na briefdatum.

Grafiek

Wees voorzichtig in de eerste fase

Het is niet zinvol om in die eerste stap van herinnering te dreigen met juridische stappen, en vermijd ook het woord eerste herinnering, dat is geen professionele manier van debiteurenbeheer en kan nadelig uitpakken, immers een echte wanbetaler zal tot het laatste moment wachten. Als de rekening na de eerste herinnering nog niet voldaan is is het handig om een tweede, wat sterkere, herinnering te sturen waarin medeeld dat bij een volgend ingebrekestelling de zaak word overgedragen aan de debiteurenbeheer van een incassobureau.

Debiteurenbeheer kost tijd

Debiteurenbeheer is voor professionele bedrijven steeds tijdrovender aan het worden door het groeiend aantal openstaande vorderingen. Een boekhouder of accountant bijvoorbeeld dient zijn tijd te besteden aan de boekhouding voor hun klanten, in plaats daarvan zijn bedrijven steeds meer bezig met debiteurenbeheer. Waardoor zij steeds minder tijd hebben om hun bedrijfsactiviteiten te ontplooien, en in een situatie belanden waarin de dagelijkse werkzaamheden en het debiteurenbeheer niet meer te combineren is. Dan is het tijd geworden om te overwegen of debiteurenbeheer uitbesteden wellicht interessant is. Immers, een accountant gaat ook niet zijn eigen ramen lappen.

Wacht niet langer! Vul ons formulier in en geef uw incasso vandaag nog uit handen aan het incassobureau met de scherpste offerte !

Honderden tevreden klanten gingen U voor
Lees enkele berichten over hun ervaring

M. Bruinsma
Amsterdam
“Mijn debiteur heeft direct betaald nadat ik via deze website in contact kwam met een ervaren incassobureau.”
dhr S. de Jong
Nieuwegein
“Het heeft mij ontzettend veel tijd bespaart om mijn openstaande facturen betaald te krijgen. Tevens op een dusdanig proffesionele manier dat ik geen klanten ben kwijtgeraakt”
Harry V.
Dordrecht
“Als ZZP timmerman ben ik voor mijn werkzaamheden altijd weg van kantoor en heb weinig tijd om achter die openstaande facturen aan te gaan. Via deze site werdt de incasso voor mij gedaan en het kost me niks.”
Jacqueline S.
Aalsmeer
“Ik heb een goede keuze kunnen maken uit de gratis offertes en heb een daadkrachtig incassobureau gevonden die mijn openstaande rekeningen binnen 3 weken heeft kunnen incaseren”
Erik de Boer
Maastricht
“Ik had binnen 2 uur een aantal scherpe offertes ontvangen van diverse gedegen incassobureaus waar ikzelf nooit contact mee had gezocht omdat het mij te duur leek. Ik krijg nu hulp op basis van No Cure No Pay incasso, fantastisch!”
Daan Braspenning
Rotterdam
“Ik had zelf een forse betalingsachterstand opgelopen door diverse wanbetalers. Via deze website ben ik in contact gekomen met een prettig incassobureau bij mij in de buurt die nu al mijn incassozaken uit mijn handen neemt.”
Mevrouw D. Carpenter
Zwolle
“Mijn vordering werdt uiteindelijk snel betaald. Doormiddel van deze website ben ik in contact gekomen met een professioneel incassobureau. Wanbetalers kosten al genoeg en dankzij deze dienst blijft de schade binnen de perken”
Dhr. H. de Groot
Oss
“Binnen 24 uur had ik 6 offertes van incasso bedrijven bij mij in de buurt. Ik heb de beste offerte geselecteerd en het incassobureau in kwestie heeft mijn debiteur aangeshreven en ik had 3 weken later eindelijk mijn geld ontvangen.”
J. Hoekstra
Leeuwarden
“Makkelijker kan het niet en bespaart veel tijd, de scherpste offerte gekozen en het incassobureau regelde alles zeer professioneel voor mij. Mijn debiteur heeft snel betaald en is nog klant gebleven ook.”
Dhr. W. van den Berg
Middelburg
“Zeer handige website, ik kreeg binnen 1 dag 6 offertes waar ik uit kon kiezen. Het gekozen incassobureau heeft netjes mijn buitenlandse vorderingen voor mij geincasseerd”

Incassobureau Inschakelen | Incasso | Incassobureau | Eenmalige Incasso | Incasso Bureau | Incassobureaus | no cure no pay | Sitemap | Disclaimer | Links